Image rotator

Hacker 125

Дизайн

Всеизвестен факт е невероятният италиански усет към дизайна. Това е видно и в дизайна на Хакер. Аеродинамичният корпус, вградените V-образни фарове и ексклузивният LED стоп обуславят агресивната му стойка.

Централно разположеният резервоар с капачка в мотоциклетен стил придава на модела уникално спортен вид, като същевременно осигурява и изключително удобно място за краката на водача.

Удобните сполучливо вградени степенки осигуряват комфорт и за пътника. V-образното кормило, покриващо разположения отдолу фар и интегрирания дигитален скоростомер, придава на този модел спорта визия и допринася за изключителния му външен вид.

Моделът се произвежда в следните ексклузивни цветове: сребрист, черен и син за 125 кубиковата версия.

Технически подобрения

Второто поколение 1-цилиндров, 4-тактов, 125-кубиков двигател е разработен в известни лаборатории във Франция. Мощен, с висок въртящ момент при ниски обороти, Хакер е перфектен за каране в градски условия. Удивително постижение е изкючително ниският разход на гориво - 2,4 л /100 км в нормални условия.

Отлично балансираното окачване осигурява превъзходен контрол дори при неравен паваж. Двойните дискови спрички с плаващ спирачен диск позволяват на Хакер да спира лесно, дори при непредвидени ситуации. Интелигентно разположеният в центъра резервоар с алумиена капачка „мотоциклетен" тип улеснява максимално зареждането на резервоара.

 

Характеристика

Хакер изпъква в градското множество също и с изненадващо голямото си ускорение. Дори и максимално натоварен, скутерът минава успешно между надпреварващите се автомобили, като е особено силен в най-често ползваната градска скорост 40-80 км/h. Скутерът също така дава много добри резултати на права отсечка - поведението му е като на мотоциклет. Безспорно на завоите също може да му се гласувата пълно доверие. Скосеният и силен клирънс при завой осигурява сигурност и стабилност на управлението, дори при каране с втори човек. Хакер е доказателство, че спортното управление се съчетава прекрасно с комфорта на водача. Двата спирачни диска осигуряват достатъчно мощно спиране при всякакви пътни условия, напълно отговорящо на агресивния им изглед.

Стойност

Стойностна придобивка на добра цена. За качествата, които притежава, Хакер не е скъп скутер - напротив, цената му е непостижима в този пазарен сегмент. Изключителната цена е само едно от нашите предимства. Ние произвеждаме ХАКЕР в Китай, както много други от нашите конкуренти, но разликата е, че предлагаме отлично качество на атрактивна цена.

Качеството на нашата продукция е на ниво, отговарящо на най-високите стандарти в индустрията, същеврмененно е под продължителния мониторинг на водещи европейски професионалисти.
ХАКЕР продължава традицията на KEEWAY: скутер на разумна цена, която обаче е в комбинация с много добра характеристика, благодарение на стриктното придържане към фирмената ни стратегия за непрекъснато оптимизиране на качеството.

Освен атрактивната цена, други преимущества на Хакер са ниският разход на гориво и евтината поддръжка. Хакер ви осигурява безгрижно ползване с години, преди да се наложи да потърсите сервиз.
Най-доброто двуколесно превозно средство на пазара - това е новият скуер на KEEWAY - ХАКЕР !!!

Най-добрият спортен скутер на пазара!

 • Италиански дизайн, аеродинамичен профил, интегрирани фарове и светлинни индикатори, V-образно кормило, издадено над фаровете.
 • Стил: LED стоп светлина, V-образно поставени светлини.
 • Дигитален скоростомер.
 • Централно разположен резервоар с моторен тип капачка, позволяващ безпроблемно зареждане
 • Огромни седелка и място за краката, предлагащи на вас и вашя спътник удобство и комфорт.
 • Разпложените отзад дръжки за хващане дават на спътника ви по-голяма сигурност.
 • Реконструиран 125-кубиков 4- тактов двигател с въздушно охлаждане и „шокиращи" показатели.
 • 12-инчови колела, удобно двойно задно окачване, усилена вилка.
 • Отлично поведение в завой, забележителни постижения на права отсечка.
 • Отлично поведение при спиране, дължащо се на двойните дискови спирачки с плаващи дискове.
 • Широка цветова гама; резистентна към стареене боя

website by: Solutions.Bg