Image rotator

Новини

Oct 13, 2008

INTERMOT, Германия


Като основно събитие в света на мотоциклетизма тази година INTERMOT (Кьолн, Германия) събра най-популярните марки в един наистана голям фестивал, на който нито един моторен фен не може да си позволи да отсъства. Като редовен и активен участник в моторни изложения по целия свят, KEEWAY отново се представи в тазгодишния INTERMOT.

Един от акцентите на INTERMOT е представянето на традиционно популярните модели, оборудвани с учудващо свеж външен дизайн. Още по-вълнуващо беше презентирането на нови модели за 2009 г., включително Hacker 50/125, GOCCIA 50, Pixel 50, F-Act NKD 50, TX125 и Outlook Sport 125/150. Hacker 50/125 е модел с агресивен външен дизайн и мощен двигател; GOCCIA 50 е класически скутер с големи колела и свежи цветове; Pixel (както подсказва и името му) е малък , но енергичен модел от 50 cc семейство - съчетание на модерност и класика; F -Act NKD е истински страхотен „гол" скутер, който ви припомня усещането от примитивното каране; TX125 е dirt bike на R & D центъра на KEEWAY в Италия, отличаващ се с мистериозна мощност и смел външен дизайн. Outlook 125/150 е новият спортен тунингован вариант на традиционния Outlook с изключителни екстериор и графичен дизайн.

Друга изцяло нова продуктова гама ще стартира от 2009 г. Тя ще обхваща т. нар. електрически превозни средства - Electric Matrix, Electric Flash и Electric Bicycle. Стартирането на електрически продукти символизира приемането на иновационни технологии при традиционните скутури MATRIX и Flash. Те предоставят всички предимства на традиционните бензинови скутери, но без излишни главоболия. Създадени с цел осигуряване на екологична среда, но са и мощна алтернатива за комуникация и развлечение. Те са перфектен избор за онези, които търсят високотехнолигичен стил на живот. Електрическият велосипед е перфектният избор за хора, търсещи начин на придвижване без умора. Eлектрическите велосипеди притежават не само всички преимущества на традиционния велосипеди, но и абсолютна гъвкавост, която не може да бъде заменена от друг начин на транспортиране.

website by: Solutions.Bg