Image rotator

Новини

Jul 6, 2009

СТАРТИРА НОВ МОДЕЛ - Keeway Hacker 125


Разработен в Италия новият Hacker е една стъпка в бъдещето!

Keeway R&D Център, разположен в Песаро, Италия отново е отговорен за абсолютния ултрасъвременен стил на този съвършенно нов скутер. Иникалният дизайн на  тялото , с интегриран дизайн на фаровете и индикаторите, заедно с изключителните LED стоп светлини и V-образни бягащи светлини на кормилото, увеличават неговото агресивно поведение. Разположеният централно резервоар за гориво, разположен между краката с мотоциклетен стил капачка дава уникален спортен вид. Високата стабилност при завойте се допълва с ниското тегло на резервоара и все още се предлага щедро пространство за краката на водача.
Удобни, добре интегрирани в подножието степенки предлагат комфорт за пътника. V-образният дизайн на кормилото покрит с бягащи светлини, и интегриран дигитален спидометър придават на този модел спортен изглед и така се подобравя цялостният дизайн.
Има няколко цветови варианти за Hacker: Сребъно, Черно и Синьо за 125cc версия. Второто поколение, 4 тактови, едно цилиндрови 125сс двигатели са технически шедьовър, преработени в известна инжинерна лаборатория във Франция. Това е мощен двигател който предлага повече от достатъчно въртящ момент при ниски обороти, правейки Hacker-а бръз, ускорителен и  превъзходен за градско ползване. Тази голяма ефективност се постига с отлична икономия на гориво също, 2,4 литра / 100 km се изчислява при нормална употреба. Перфектно балансираното окачване осигурява превъзходен контрол върху дори най-разбити настилка. С отличните двойно плаващи дискови спирачки Hacker спира лесно, което позволява отличен контрол в най-неочаквани обстоятелства. Хитро поставения резервоар за гориво с алуминиева капачка в мотоциклететен стил прави тези редки пълнения на гориво, лесни.


Удивително доброто ускорение позволява на Hacker да превъзхожда другите в градския трафик.
Дори при пълно натоварване той лесно задминава конкурентните автомобили, това се усеща особено добре в най-често използваните региони с ограничение 40-80 км/ч. Феноменалната права линия на кормилото - има само още една изгода на новия проект, той е с държки като на мотоциклет.Хакер е доказателство, че спортният вид може да бъде обединен с отличен ездачески комфорт. Двойните дискови спирачки осигуряват задоволително спирането на мощността при всички условия, съответстващи им на силно агресивната външност.


Цената! Той е не само евтин в своя клас, но предлага ненадмината стойност на скутер пазара. Превъзходната цена, това е само една от нашите силни страни. Hacker не е просто евтин поради ниската си цена, но и зради намалено потребление на гориво и ниски разходи за поддръжка.


И най - накратко:
Най-добро съотношение на качество / цена за спортен скутер на пазара.
Италиански дизайн, аеродинамичен профил, интегрирани фарове и показатели, и V-оформен дръжка-бар покриващ фара.
Стил: LED стопове и и V-образна позиция светлини.
Цифров скоростомер с светещ дисплей
Централно разположен резервоар за гориво, с мотоциклет стил капачка позволява лесно пълнене.
Голяма удобна седалка и степенка както за вас а и за вашия спътник.
Задни дръжки за хващане, подобрява безопасността на вашия пътник.
Преработен 125 CC, 4 тактов двигател с въздушно охлаждане
12 инча джанти, удобно двойно задно окачване, гъвкава предна амортизация.
Подобрено спирачна мощност благодарение на двойните дискови спирачки.
Богата цветова гама с устойчиви бои.

За повече информация, моля свържете се с Keeway Bulagaria!
website by: Solutions.Bg