Image rotator

R&D

Творчески заряд

Екипът на R&D се състои от водещи индустриални дизайнери, доказали професионализма си в някои от най-добрите италиански мотоциклетни компании. Приносът им към продуктите на KEEWAY далеч надхвърля обикновената технология на изработка, а свежите им идеи и новаторският подход представят цяла една нова философия на дизайна.

Отдел по стилизиране

Отличните технически характеристики, заложени в продукта, трябва да бъдат видими и отвън. Това е и мисията на художниците от отдела по стилизиране. Тяхната единствена цел е да създават различни стилове в екстериора на продукта, което да го превърне от една статична индустриална машина в динамично „живо създание".

Конструкторски отдел

Квалифицираната работа е първата и най-важна крачка, която води до високо качество на крайния продукт. Инженерите от R&D (research & design) студиото посрещат предизвикателствата и създават сигурни изделия. Потребностите на клиентите са задоволени още преди осъществяване на идеята.

Звено по моделиране

Вълшебните ръце на специалистите от отдела по моделиране са тези, които превръщат абстрактните концепции в реални продукти. Тук се създават имитации на модели на базата на предишната работа на другите отдели. Този етап символизира финализирането на всички проучвания и дизайнерски разработки.


website by: Solutions.Bg