Image rotator

За нас

H.W.A.K. Ltd има удоволствието да представи на българския пазар още една марка с доказано качество, отговаряща на високите европейски стандарти - Keeway. Наред с продуктовата гама на италианския лидер Aprilia, от 2006 година насам фирмата ни посреща нарастващата нужда на българските потребители от модерен, удобен и икономичен начин на придвижване във все по-динамичната градска среда. H.W.A.K. Ltd e официален вносител и дистрибутор на макраката KEEWAY. Единствено при нас можете да получите европейска гаранциия от 2 години, компетентна техническа поддръжка и всички услуги, съпътстващи "After-sales service".

Търговската емблема Keeway е част от семейството на китайския индустриален гигант QJUAN JIANG. Благодарение на солидния имидж, който марката извоюва в Европа, скутерите, мотоциклетите и четириколесните ATV бележат успех вече и в Северна Америка, Южна Америка, Западна и Южна Азия.

KEEWAY е създадена през 1999 г. в Европейския съюз. Благодарение на стратегическото си географско положение на континента, през следващите няколко години марката се налага бързо в Централна Източна Европа. Успехът от първите години полага солидна основа за по-нататъшното бързо развитие в цяла Европа.

От 2004 г., едновременно с драматичната географска експанзия, компанията засвидетелства подчертан растеж в рамките на целия европейски пазар.
До 2007 г. KEEWAY вече присъства в 37 европейски държави. В този период са основани други 6 дъщерни фирми в Полша, Италия, Испания, Франция, Хърватия и Финландия. По това време се създава и Центърът за проучване и развитие -"R & D" в Италия .
От 2009 г. компанията планува да разшири своя пазарен дял и в други части на земното кълбо. За целта ще бъде проведена масирана операция, която да популяризира марката отвъд европейските граници и да я превръщане в мултинационална потребност. KEEWAY вече обхваща различни раси, цветове, култури и убеждения. Всеки ден група енергични хора от всички краища на света се трудят усилено, като тяхната единствена цел е да предложат по-добър начин на живот за клиентите на KEEWAY чрез предоставяне на висококачествени продукти и услуги.

Моторните превозни средства на Keeway са едни от първите в тази индустрия, удостоени със сертификата TUV ISO9001, а за модерната визия и практичността на моделите се грижат едни от най-добрите италиански и немски дизайнери. Наред с изпитаното качество и своята благонадежност, успехът на марката се свързва до голяма степен и с конкурентноспособните й цени. Към днешна дата с продуктите на фирмата разполагат над 50 страни в целия свят.


website by: Solutions.Bg